BOULDERKESKUS – ISATIS

isatis8 isatis215 isatis81 isatis213 isatis211 isatis3 isatis214 isatis142

Kuvat on parin viikon takaa boulderkeskus Isatiksesta. Petra oli mukana tokaa kertaa ja kehitys näky jo! Kamera pääsi myös mukaan ja saatiin otettua vähän treeni kuvia. Kiipeilessä kädet ovat ihan magnesiumissa joten kuvia harvemmin tulee otettua puhelimella saatikka sitten kameralla. Yritetään päästä pian taas uudestaan Petrankaa.

Viikonloppu meni aika rennosti. Perjantai ja lauantain olin töissä. Lauantai iltana töiden jälkeen istuttiin iltaa Tempossa pienellä porukalla ja eilen käytiin Espoossa Olin perheen luona syömässä ja myöhemmin illalla kiipeämässä. Loppu ilta meni muutaman kaverin kanssa hengaillen meillä. Tänään mulla ei ollut koulua mutta ois kyllä pari koulu juttua mitkä pitäis saada tehtyä. Illalla ajattelin ehtiä vielä Espoon Esportille treenaa Lindan kanssa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

P.S Jos haluat kommentoida blogiini se onnistuu klikkaamalla päivityksen otsikkoa. Yritän saada kommentti kentän myös päivitysten alle, mutta voi olla että se ei ole mahdollista tämän layoutin kanssa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s