MAC – FAVORITES RIGHT NOW

mac2 mac

Huulipunat on mulla nyt kovassa nousussa. Oon kokeillut montaa eri merkkiä mutta MAC:in punat on mun kohdalla ollut parhaimmat. Myös KIKO:n punat on mielestäni hyviä mutta MAC:in kestää huulillani pidempään. Tumman luumun sävyisen ostin vuoden vaihteessa ja se on mielestäni ihan täydellinen juhlapuna kun sen yhdistää juhla meikkiin ja sopiviin vaatteisiin. Tumma on sarjaa Mineralize Rich ja sävy on Lush Life. Oon jo kauan etsinyt täydellistä nude sävyistä punaa joka sopisi arkeen ja juhlaan. Tänään ryhdyin tuumasta toimeen ja suuntasin Stockalle kokeilemaan eri sävyjä. Sain tosi avuliaan myyjän joka kokeili ties kuinka montaa punaa huulilleni. Olen tunnetusti huono päättämään, joten soviteltiin punia edes takas. Siinä tarvitaan jo aika hyvää kärsivällisyyttä kun mulle myydään meikkejä. Lopulta löydettiin myyjän kanssa mulle täydellinen sävy ja mukaan lähti huulipuna Satin sarjaa sävyä Spirit AA5. Näitä kahta tulen ehdottomasti käyttämään kevään aikana ahkerasti. Mukavaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s