NACHO PLATE

nachoplate5

Perjantai illan herkku – Nacho Plate

1 pussi nachoja

400g jauhelihaa

1 purkki salsa kastiketta

1 pussi taco maustetta

2 punasipulia

avokadoa

Eilen vietin mun synttäreitä! Kiitos kaikille ihanille onnitteluista ❤ Mun päivä ei ollut mitenkään erityinen, aamupäivä meni läksyjen parissa ja ilta töissä. Töiden jälkeen Oli yllätti mut kakulla ja syötiin koko pikku kakku perinteisesti puokkiin. Tänään oli aika samanlainen kuvio paitsi että päätin tehdä meille Nacho Platin ilta palaksi, so good! Mulla on ollu harvinaisen tylsä viikko. Koulua ja töitä, ei paljon muuta elämää. Enkä ole päässyt treenaamaan koko viikkoon koska mulla on ollut vähän flunssainen olo. Ens tiistaina mulla on vika iso deadline koulussa vähään aikaan ja toivottavasti myös olo on parempi. Toivottavasti teillä on ollut parempi viikko. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s