FALAFEL AND SWEET POTATOES

falafel2

Tänään tein ensimmäistä kertaa falafel pyöryköitä ihan itse. Se oli paljon helpompaa kuin osasin edes kuvitella. Olen aina ajatellut että se olisi jotenkin hankalaa ja työlästä, nämä ennakko luulot ovat nyt poissa! Pyöryköistä tuli ihan super hyviä ja olen todella tyytyväinen. Resepti on Petran ja löydätte sen hänen blogista täältä. Falafelin kaveriksi tein bataatti ranskiksia ja kreikkalaisen jugurtti kastikkeen johon laitoin valkosipulia, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Näistä falafel pyöryköistä tuli ihan uusi suosikki ja näitä tulen tekemään paljon vielä jatkossa. Kiva löytää uusia kasvisruoka vaihtoehtoja omaan arkeen. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s