VIRVON VARVON

virpoa virpoa3 virpoa2

Pikkuveli ilmoitti ettei virpoisi tänä vuonna koska kukaan kaveri ei lähde mukaan. Mun ja Sagan mielestä se oli niin väärin koska virpomisesta on jäännyt niin kivat lapsuus muistot, joten päätettiin Sagan kanssa lähteä hänen seuraksi virpomaan. Itse olin lähinnä mukana oksien kantajana, mutta Sagalle tehtiin jopa söpöt pisamat. Kaikki vitsat meni ja saatiin aika moinen palkka kasaan. Sain ottaa muutaman Kinderin jopa kotiin. Kävikö teillä paljon virpojia? Omakotitalo alueilla niitä käy varmaan enemmän. Kerrostaloihin niitä harvemmin eksyy ainakaan täällä keskustassa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s