TOKYO 55 SUSHIKURSSI

sushi9 sushi sushi5 sushi4 sushi2

Kuvia lauantain sushikurssilta.

Sain Olilta joululahjaksi lahjakortin Tokyo55 sushikurssille. Tokyo55 on japanilainen ravintola joka sijaitsee Töölössä.  Kurssin ajan kohta kuului itse valita ja käytiin Olin kanssa viime lauantaina. Kurssi kesti noin neljä tuntia ja opittiin tekemään nigiri ja makia sushia ihan alusta asti. Riisiä ei tehty itse mutta käytiin läpi teko prosessi yhdessä opettajan kanssa. Käytiin läpi miten riisiä ja kalaa kuuluu käsitellä ja miten kalaa leikataan. Harjoiteltiin eka muutaman kerta minkä jälkeen saatiin tehdä omat sushimme käyttäen lohta, kurkkua, tonnikalaa ja rapua. Kurssin päätteeksi tehtiin omat annokset ja ylijäämät saatiin ottaa mukaan kotiin. Kurssi oli ehdottomasti ehkä hauskin lahja idea ikinä. Suosittelen todella lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s