WIDE SUIT PANTS

beige2 beige11 beige3 beige16 beige17 beige6 beige12 beige15

Viime lauantaina juhlittiin Gretan ja Nikin kihlajaisia ja tässä on mun illan asu. Kaikki vaatekappaleet on Zarasta. Paita ja kengät ovat jo parin vuoden takaa mutta housut ostin talven ale myynneistä ja olen ihan rakastunut niihin. Väri on tosin aika arka, mutta sopii kevääseen ja kesään todella hyvin. Kaupat on pullollaan saman tyylisiä housuja juuri nyt ja taidan investoida vielä mustat itselleni kevään aikana. Kuvista näette myös mun uuden tukan. Viime torstaina kävin kampaajalle ja pituutta lähti. Laitettiin myös latvoihin uusia vaaleita raitoja luomaan vähän lisää eloa. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, täydellinen kevät tukka.

Mun on pakko kertoa miten ihanaa palvelua sain tänään Stockan suutarilla. Olin matkalla töihin ja onnistuin rikkomaan nilkkurini koron metrotunnelin liuku portaissa. Kun pääsin töihin ärsytti ja harmitti, mulla oli vielä hetki aikaa ennen työvuoron alkua joten kävelin kengän kanssa suutarille ja kysyin voiko kengän vielä jotenkin pelastaa? Samoilla kengillä pitäisi kuitenkin päästä vielä illalla kotiin. Suutari sanoin ei hätää tyttö kyllä me jotain keksitään ja lähti takahuoneeseen ja palasi hetken päästä korko korjattuna. Aloin kaivaa lompakkoa esille ja kysyin paljonko korjaus kustansi. Suutari puristi päätään ja toivotti minulle hyvää pääsiäistä ja ojensi korjatun kengän minulle. Olin niin kiitollinen ja onnellinen, aivan ihana palvelu. Nyt tiedän minne vien jatkossa kaikki kenkäni korjattavaksi. Pieni teko, mutta olin koko loppupäivän pelkkää hymyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s