TORSTAI FIILIKISIÄ

treeni6 treeni9 treeni2 treeni11 treeni7 treeni14 treeni5 treeni8

Tänään vietin päivän Espoossa Lindan kanssa. Päivällä käytiin lenkillä Wesleyn kanssa ja ruokakaupassa ostamassa herkulliset salaatti ainekset päivän lounaaksi. Salaatissa oli mm. lohta, avokadoa, paprikaa, kurpitsan siemeniä ja mozzarellaa. Ihan vaan kaupassa sovellettu salaatti mutta tosi hyvä tuli. Myöhemmin lähdettiin Esportille treenaa. Käytiin BodyAttackissa ja Cxworxs tunnilla, eli ohjelmassa oli intervallia ja core treeniä. BodyAttack meni hyvin, mutta CXworxsin jälkeen olin aika hajalla. Kuvittelen että mulla on ihan hyvät vatsalihakset, mutta niissä on kyllä paljon parannettavan varaa. Nämä kuvat on otettu ennen treeniä joten ollaan vielä tosi söpöjä ja raikkaita.

P.S Jos haluat kommentoida blogiini sinun pitää erikseen klikata päivitys auki klikkaamalla päivityksen otsikkoa. Silloin päivitys aukeaa ja kommentti kenttä ilmestyy tekstin alle. Ihanaa iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s