PÄÄSIÄINEN – EASTER

paasiainen9 paasiainen5 paasiainen16paasiainen10paasiainen15

Eilen vietettiin pääsiäistä perheen kanssa Lohjalla serkkujen luona. En ehtinyt ottaa paljon kuvia, mutta tässä muutaman fiilistely kuva mitkä sain räpsittyä päivän mittaa. Hyvää ruokaa, serkkujen ihana koira Milo, pääsiäismunia, suklaata ja mummin tekemä pasha. Paita joka minulla on päällä on ostettu Zarasta ja siinä on tosi kivat hihat ja selkä. Lupaan ottaa paremman kuvan paidasta vielä joku päivä. Yritettiin napsia paidasta pari kuvaa ulkona Sagan kanssa mutta ulkona oli niin kova tuuli että siitä ei tullut yhtään mitään. Miten teidän pääsiäinen on mennyt?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s