YESTERDAY

kisu brownies kisu6 tulips kisu5 tulips2

Brownie Ainekset:

200g tummaa suklaata

200g voita

2,5 dl sokeria

1tl vaniljasokeria

5 munaa

vajaa 2dl vehnäjauhoja

vajaa 1dl kaakaota

Ohje: Voitele noin 20cm x 30cm kokoinen vuoka. Sulata suklaa. Sekoita sulatettu voi, sokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella. Lisää munat ja suklaa. Sekoita toisessa kulhossa jauhot ja kaakao ja lisää ne suklaa vaahtoon ja sekoita ne nostellen puukauhalla. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia, saa jäädä keskeltä hieman mutaiseksi. Tarjoile esimerkiksi vanilja jäätelön kanssa.

Olin vanhempien kissat tuli meille hoitoon torstaina ja ne on meillä reilu viikon. En ole koskaan ollut mikään kissa ihminen ja aluksi en oikein tiennyt miten niiden kanssa pitäisi olla mutta nyt on jo ruvennut luonnistumaan. Eka yö oli hieman haastava kun pidettiin makkarin ovea auki ja herättiin vuorotellen siihen kun joku kiipeää päällä ja tökkii naamaan. Päätettiin että nukutaan jatkossa makkarin ovi kiinni. Nyt niihin on kuitenkin jo ruvennut tottumaan ja toinen kissoista tuli jo toista aamua putkeen viereeni heräilemään Olin lähdettyä töihin. Onhan ne suloisia ja pakko myöntää että helpompia hoitaa kuin koirat tai lapset. Kotona Espoossa meillä on kani joka elää aika vapaan kanin elämää meidän perheen talossa (hyvä kun viettää yöt häkissä) ja olen tullut siihen tulokseen että kissa on hoidoltaan lähes sama asia kun kani. Ehin varmaan kiintyä näihin karvapalloihin viikon aikana, onneksi niitä pääsee aina katsomaan ja voivat tulla hoitoon uudestaankin.

  Eilen mulla oli vapaa päivä ja aloitin päivän treenillä Esportilla. Myöhemmin Saga tuli koulun jälkeen meille katsomaan kissoja ja tehtiin ihana brownie vuoka. Loppuilta meni koulu hommien parissa. Nyt ehdin jatkaa koulu hommien parissa reilun tunnin jonka jälkeen Petra tulee meille ja lähdemme katsomaan kiipeily kisoja. Otan kameran mukaan ja kirjoitan lisää kisoista huomenna. Mukavaa lauantaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s