SISU MASTERS 2016

sisu22 sisu24 sisu18 sisu17sisu21sisusisu23sisu28sisu14sisu27sisu19sisu9sisu4sisu10sisu29sisu3sisu26sisu6

Eilen oltiin Petran kanssa Suvilahden Kattilahallissa katsomassa Sisu Masters boulderointi kisoja. Kolme suomalaista huippu kiipeilijää haastoi kolme maailman huippua USAsta. Suomen tiimissä kiipesi, Nalle Hukkataival, Anthony Gullsten ja Ilari Kelloniemi. USA:n tiimissä kiipesi, David Graham, Daniel Woods ja Jimmy Webb. Voiton vei lopulta USA:n Jimmy Webb. Kakkossijalle nousi Nalle Hukkataival ja kolmanneksi ylsi Anthony Gullsten. Tapahtumassa oli uskomattoman hyvä fiilis ja tapahtuma oli loppuunmyyty joten yleisöä oli paljon ja kaikki oli mukana tunnelmassa. Oli siistiä nähdä maailman huippuja joita on seurannut jo pitkään mediassa ja katsonut kaikki mahdolliset videot youtubesta livenä kiipeämässä. Tapahtumasta löytyy kooste Yle areenasta joka on todella katsomisen arvoinen. Myöhemmin tänään illalla kello 19.10 nähdään Ylellä myös Kylmää Kiveä dokumentti Suomen kiipeily historiasta joka on todella hyvä. Kannattaa katsoa mikäli et ole tätä pätkää vielä nähnyt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s