CRAZY WEEK

suvilahti6 suvilahti7 suvilahti17 suvilahti suvilahti3 suvilahti15 suvilahti4 suvilahti21 suvilahti11 suvilahti5 suvilahti20 suvilahti18suvilahti13

Otettiin nää kuvat Petran kanssa lauantaina ennen Sisu Masters tapahtumaa. Molemmilla oli ekaa kertaa tänä vuonna nahkarotsit päällä. Päivällä oli upea ilma ja tarkeni hyvin mutta illalla kun piti lähteä kotia kohti tuli vähän vilu.

Mulla on harvinaisen kiireinen ja tylsä viikko edessä. Eilen kävin jopa kahdesti treenaamassa, aamulla Esportilla ja myöhemmin illalla Pasilan boulderkeskuksessa kiipeämässä. Luxusta, mutta tuli huono omatunto kun en ehtinyt tehdä koulu hommia ollenkaan joten olenkin tehnyt niitä tänään kokopäivän… Onneksi Petra oli mun seurana aamupäivän, en tiedä olisinko muuten jaksanut kirjoittaa näin ahkerasti yksin. Sunnuntaihin mennessä pitäisi olla kaikki teoria kasassa opinnäytetyötä varten…Kaiken tämän lisäksi töissä on Hullut Päivät ja mulle on laitettu tuplasti työvuoroja tälle viikolla! Myöhäistä iltaa ja aivan liian aikaista aamua… Nyt jatkan kirjoittamista, ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s