PICTURES LATELY

stocka6 stocka10 stocka11 stocka13 stocka9 stocka12 stocka14 stocka8

Huomenta kaikille! Tänään mulla on kauvan odotettu vapaa päivä enkä aijo koskea koulu hommiin tai edes ajatella töitä. En ole hirveesti ehtinyt kuvaa lähiaikoina mutta tässä muutaman kuva jotka sain räpsittyä viime viikolla. Vietettiin Lindan synttäreitä hänen luona Espoossa viime sunnuntaina ja perjantaina käytiin Lindan kanssa pyörähtämässä Stockan Hulluilla Päivillä. Löysin Hulluilta Päiviltä aurinkolasit joita olen himoinnut jo viime kesästä lähtien ja vakavissani harkinnut niiden hankkimista ensi kesäksi. Hullut Päivät katalogissa oli mainos näistä laseista mutta mainoksen lasit olivat eriväriset kun ne mitkä halusin joten en osannut odottaa löytäväni laseja. Sattumalta käveltiin niiden ohitse ja onnistuin saamaan viimeisen parin. It was meant to be…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s