SUN AND ICE CREAM

gul2 gul21 gul10 gul14 gul5 gul15 gul12 gul8

Housut – Guess / Paita – Gina Tricot / Aurinkolasit – Ray Ban

Eilen mentiin koulun jälkeen Espan puistoon jätskille Petran kanssa. Vuoden eka jätski ulkona, sieltä se kesä tulee. Jäätelö on lempi herkkuni ja olen sen suur kuluttaja varsinkin kesäisin.

Upea keli jatkui myös tänään ja aloitin päiväni aamulenkillä aurinkoisen Töölönlahden ympäri. En oikeestaan lenkkeille talvella koska se ei ole mielestäni yhtä kivaa kylmässä ja pimeässä. Silloin menen mielummin sisätiloihin treenailemaan. Nyt yritän taas  saada lenkki rutiinin käyntiin. Tavoitteena olisi käydä kahdesti viikossa aamulenkillä jotta vireystaso vähän kohenisi ja samoin aerobinen kunto.  Aurinkoinen sää motivoi todella hyvin ja lenkin jälkeen on niin paljon energiaa että aamu alkaa ihan eri tavalla. Saan yleensä paljon enemmän aikaan tällaisina aamuina.

Asun Kalliossa ja olen hiukan kyllästynyt juoksemaan asvaltilla, jos teillä on vinkkejä mistä voisin löytää lenkki reitin ilman asvalttia Kallion lähettyvillä laittakaa ihmeessä kommenttia.  Mukavaa päivää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s