DATE NIGHT

sushi2

Pari kuvaa lauantailta, haettiin Tinjan kanssa ruokaa Sushibar &Wine ravintolasta. 

Lauantaina istuttiin Tinjan kanssa iltaa hänen luonaan. Myöhemmin jatkettiin iltaa kaverin synttäri juhliin, jotka osoittautui parhaiksi kotibileiksi pitkään aikaan. Vuosien varrella isot kotibileet on vähentynyt ja toisten kotona käydään lähinnä aloittelemassa ennen kuin lähdetään ulos johonkin baarin. Oli tosi kivaa olla kunnon kotibileissä pitkästä aikaan. En muutenkaan ole mikään baarien suuri fani. Hukkaan yleensä ystäväni ja lähes aina on morkkis seuraavana päivänä siitä kuinka paljon rahaa on mennyt alas kankkulan kaivoon.

Eilen mulla oli tentti ja nyt on enää kaksi tenttiä jäljellä tässä koulussa, mikäli eilinen meni läpi. Hurjaa miten nopeasti aika menee. Muuten en voi kovin hyvin, oikea käteni on tulehtunut enkä voi treenata saatikka tehdä töitä. Kaiken lisäksi heräsin tänään flunssaisena. Nyt ajattelin aloittaa jonkun uuden sarjan koska en oikeen voi tehdä muutakaan. Mukavaa päivää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s