I’M ALIVE

esport5 esport2 esport12 esport8 esport esport3

Kuvia Esportilta parin viikon takaa. 

Olen ollut pari viikkoa kipeenä joten en ole paljon ottanut kuvia. Nämä kuvat ovat parin viikon takaa ja olin ihan unohtanut näiden olemassa olon. Mulla on ollut harvinaisen tylsät kaksi viikkoa. Eka mun oikea ranne tulehtu, jonka seurauksena en voinut kiipeä ja töistäkin piti olla pois koska en pystynyt nostamaan mitään. Tulehduksen lisäksi tulin vielä kipeäksi samaan aikaan. Pari viikkoa olen vaa lojunut himassa ja katsonut sarjoja. Aluksi se oli ihan rentoa mutta muutaman päivän jälkeen rupes hajoo pää. Kun toka viikko pyörähti käyntiin ärsytti jo niin paljon. Näin sitkeää flunssaa mulla ei ole ollut aikoihin.

Tänään mulla on vihdoin hyvä olo. Täysin sataprosenttisessa kunnossa en vielä ole mutta vihdoin uskallan sanoa että tää oli tässä. Kävin päivällä kevyellä sali treenillä ja meni jopa ihan hyvin. Kipeänä kaipaan kyllä kaikista eniten liikuntaa, mutta tällaiset pakolliset paussit treenistä ja arjesta on välillä ihan mukavia. Loppujen lopuksi oman kehonsa kuuntelu on kaikista tärkeintä, vaikka se välillä unohtuu hektisen arjen keskellä. Hyvää yötä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s