PRE-VAPPU

vappu11 vappu17 vappu13 vappu16 vappu10 vappu17 vappu6 vappu14 vappu19 vappu12vappu18 vappu

Tänään aloitin aamun Esportilla Body Pump tunnilla. Sopiva kokovartalo treeni vappu viikonloppua varten kun ei tiedä miten ehtii treenailee. Treenin jälkeen näin Tinjaa lounaan merkeissä Teatterilla. Syötiin salaatit terassilla auringon paisteessa, oli aivan upea keli ja ulkona tarkeni tosi hyvin. Lounaan jälkeen kierreltiin vielä vähän kaupoissa ja illaksi menin töihin. Nyt taidan mennä nukkumaan vaikka kello ei ole vielä mitään. Töissä oli aika hektinen ilta ja olen ollut koko päivän liikkeessä joten väsyttää ihan hirmuisesti. Kipeenä totuin pitkiin yö uniin ja vedin yhden päivän aikana ainakin yhdet torkut, joten on taas vähän totuttelemista arkeen ja huomenna pitää jaksaa juhlia vappua. Hyvää yötä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s