ÄITIENPÄIVÄ

mamma3 mamma4

Ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille mammoille! 

Juhlittiin äitienpäivää perheen luona Espoossa. Kerättiin perinteisesti valkovuokkoja äidille ja valmistettiin siskojen kanssa iso aamiainen.

Eilen Olin Mumford & Sonsin keikalla Hartwall areenalla. Kuulin ensimmäisen kerran Mumford & Sonsilta kappaleen Cave boulderkeskuksessa jonka yksi nimi on myös sopivasti Cave. Tykättiin kavereidenkaa biisistä ja selvitettiin heti mikä bändi oli kyseessä. Siitä päivästä lähtien olen kuunnellut heitä, luulen että tästä on noin kuusi vuotta. Kun olin reilaamassa kesällä 2011 käytiin Lontoossa ja huomattiin vasta jälkeenpäin että bändillä oli ollut pubi keikka lähellä meidän hostellia. Enää bändi tuskin vetää pieniä pubi keikkoja, mutta oli mahtavaa nähdä heidät vihdoin livenä. Keikka oli aivan mahtava ja intiimi vaikka paikkana olikin iso Hartwall areena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s