23.5 BALI

flower

Kuvat ei liity mitenkään tähän mun päivitykseen, I’m just a crazy flower lady. 

Maanantaina 23 päivä toukokuuta me lähetän Olin kanssa kohti uusia seikkailuja määränpäänä Indonesian saari Bali. Lähtöä Balille ollaan mietitty jo pari vuotta kavereiden kanssa, mutta ollaan kuitenkin aina päädytty johonki muuhun paikkaa. Viime vuonna vietettiin kuukausi USA.ssa ja tänä vuonna Bali vei voiton. En ole koskaan ollut Aasiassa ja Oli on käynyt Aasian puolla viimeksi joskus tosi pienenä, joten odotetaan molemmat matkaa innolla. Ollaan reissun päällä kuukausi ja tullaan takaisin Suomeen juhannus viikolla. Mitään isoja suunnitelmia meillä ei vielä ole. Ollaan tosi huonoja suunnittelemaan etukäteen matkojamme, ollaan enemmän going with the flow asenteella liikkeellä. Pari juttua ollaan päätetty, tahdotaan kumpikin oppia surffaamaan ja patikoida Lombokin saarella sijaitsevan tulivuoren huipulle. Ollaan matkassa pari viikkoa jonka jälkeen pari kaveria liittyy meidän seuraan ja vietetään loput kaksi viikkoa heidän kanssa. Meidän matka alkaa Finnairin lennoilla Kiinaan, Hongkongiin josta jatkamme lennolla Balin pääkaupunkiin Denpasariin. Denpasarin lentokentältä suunnataan Legianiin missä meillä on muutaman yö varattuna, jotta voimme potea jetlagia rauhassa ja päättämme siellä mihin suuntaamme seuraavaksi. Kamera ja läppäri tulee mukaan joten pääsette seuraamaan matkaamme täällä. Paljon on vielä hoidettavaa ennen matkaan lähtöä mutta paljon on myös jo valmiina. Matka vinkkejä otetan tosi mielellämme vastaan ja voit kommentoida tänne blogiin klikkaamalla päivityksen otsikkoa jolloin päivitys aukeaa ja kommentti kenttä ilmestyy päivityksen ala reunaan. Layout teema jota käytän tässä blogissa ei salli kommentti kenttä suoraan päivityksen alle. Pahoittelut tästä hämmennyksestä, mutta rakastan tätä layoutia joten yritetään pärjätä tällä, jookoskookos. Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s