ORANGE

oranssi16 oranssi12 oranssi15 oranssi4 oranssi11 oranssi17 oranssi14 oranssi18

Hame – Forever21 / Toppi – BikBok / Takki – Zara / Aurinkolasit – RayBan

Tässä on asu johon voisin pukeutua vaikka joka päivä. Oranssi toppi BikBokista on ihan uusi suosikki ja mustan hameen ostin Wienistä viime jouluna. Takki on parin vuoden takaa mutta saman tyylisiä löytyy tänäkin päivänä Zarasta. Heti kun jalat on saanut vähän väriä voi mustat sukkahousut jättää pois tästä asusta, vielä olin vähän ujo kalpeiden kinttujeni kanssa, vaikka ulkona tarkeni ihan hyvin. Kuvajani Saga pääsi myös mukaan tähän päivitykseen koska roosa kullan väriset Raybanit ja vadelma sorbetti oli niin herkullinen yhdistelmä. Tänään mulla on vapaapäivä ja aloitan sen Suomi – Ranska lätkä matsilla. Suomi voittaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s