HAIR TALK

wella3 wella2

Nyt tulee naisellinen poustaus, nimittäin hiusten hoidosta! En ole koskaan panostanut hiusten hoito tuotteisiini. Kun asuin vielä Espoossa perheen luona minulle kävi mikä vaan muutaman euron purkki mikä kaapista löytyi. Nykyään ostan lähes aina isot Tresemmeen purkit jotka riittävät minulla reiluksi puoleksi vuodeksi. Monen mielestä jopa nämä purkit ovat kalliita mutta jos kurkkaatte kilohintaa niin huomaatte että nämä isot pullot ovat yleensä edullisempia kuin pienet. Siitä huolimatta että en oikeastaan hoida hiuksiani mitenkään rutiinin omaisesti, ne ovat aina pysyneet yllättävän hyvässä kunnossa. Pyrin pesemään hiukseni noin kolmesti viikossa. Vaikka treenaan tosi paljon en pese hiuksiani läheskään jokaisen treenin jälkeen, monen mielestä tämä on ehkä inhottavaa mutta minun hiuksillani se kyllä toimii. Pesun jälkeen käytän aina selvitys suihketta, mikä on ihan must jos on pitkätukkainen. En kuivata hiuksiani föönillä ellei ole pakko laittautua juuri sillä samalle hetkellä. Kuiva shampoon omistan mutta en käytä sitä koskaan koska se haisee mielestäni kuolemalta ja tekee hiuksistani harmaat. Kampaajalla käyn kahdesti vuodessa. Muutamaan vuoteen en ole värjännyt koko päätäni vaan lisännyt vain vaaleita raitoja latvoihin. Tässä oli olemattomat tukan hoito rutiinini lyhyesti.

Näistä rutiineista aijon nyt hieman poiketa. Tarkoituksena oli ostaa UV suoja suihke hiuksilleni reissua varten koska ne tulee altistumaan kuukauden kovalle auringon paahteelle. Myyjä suositteli minulle Wellan Sun tuotteita. En ollut osastolla kuin muutaman minuutin kun olin jo päättänyt ostaa koko sarjan. Tuotteet suojaa auringolta, suolavedeltä ja hiekan pitäisi irtoa tehokkaasti näillä. Viikon päästä nämä tuotteet pääsevät testiin Balille. Reissun jälkeen voin kertoa lopullisen mielipiteeni näistä tuotteista. Nyt vain toivon että en unohda näitä tuotteita meidän ensimmäiseen hotelliin, mikä on hyvin mahdollista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s