QVICK UPDATE

balisoon11 balisoon4 balisoon12 balisoon10 balisoon14

Pikainen visiitti vielä täällä ennen lentokentälle lähtöä. Ihan mukavaa mennä yö lennolla, ehtii tehdä kaikki matkavalmistelut rauhassa eikä ole sitä aikaisen aamun lähtö stressiä. Päivällä kävin lounaalla Petran kanssa Piazzassa. Tosi hyvät ja vieläpä edulliset pizzat, henkilökunta oli tosi mukavaa ja paikka oli yllättävän iso, kivasti sisustettu ja terassikin löytyi sisäpihalta. Ruokailun jälkeen syötiin vielä  jälkkäri jädet puistossa. Nyt pakkailen vielä viimeisiä juttuja ja ysin aikaan lähdetään kentälle. Meidän lento lähtee 23.50 Hongkongiin jossa meillä on 45 min vaihto Balin koneeseen. Pikkasen jännittää toi vaihto, varsinkin kun netti check-in ei suostunut antamaan meille meidän lentolippuja vaan herjasi että ne pitää hakea tiskiltä. Nyt peukut pystyyn että kaikki menee sujuvasti ja päästään molemmat laukkuinemme määränpäähän. Heipparallaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s