FIRST COUPLE OF DAYS

legian21 legian19 legian20 legian17 legian16 legian12 legian legian23 legian10 legian11 legian5 legian9 legian8 legian22 legian2

 Kuvia muutamalta ekalta päivältä.

Laskeuduttuamme Balille otimme taksin lentokentältä Legian nimiselle alueella Kutaan. Missä asuimme The One Legian nimisessä hotellissa kolme yötä. Kumpikaan meistä ei ole reissannut Aasiassa aikaisemmin joten aloitimme vähän kevyemmin jotta kulttuuri shokki ei olisi niin suuri heti alkuun. Halusimme myös ekaksi johonkin helppoon paikkaan lähelle lentokenttää ja rantaa missä olisi helppo suunnitella reissua eteenpäin. Hotellimme oli noin 30€ yöltä ja siihen kuului aamupala. Hotelli oli myös aika iso ja ovilla oli jopa turvatarkastus sisään tultaessa. Alue oli aika hektinen ja turisteja oli paljon. Suurin osa paikallisista oli mukavia ja avuliaita mutta joukosta löytyi myös raivostuttavia huijareita. Parhaiten viihdyimme rannalla. Lähes kaikki on täällä todella edullista ja ruoka on tosi hyvää. Täällä on tosi kuuma, kokoajan noin 30 astetta ja hyvin kosteaa. Toistaiseksi päivät ovat olleet aurinkoisia ja yöllä on tullut sateita. Kokoajan haluaisin hengaa bikineissä, ilman meikkiä ja tukka nutturalla koska on niin kuuma, joten kuvat tulevat myös olemaan myös sitä luokkaa nyt lähi aikoina. Kolmen yön jälkeen, kun olimme löytäneet luotettavan taksi firman jatkoimme matkaa kaupunkiin nimeltä Canggu. Nyt olemme olleet kaksi päivää Canggussa ja viihdytään tosi hyvin. Lisää fiiliksistä Canggusta täällä myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s