LAST MINUTES OF SUNSHINE

canggu5 canggu69 canggu11 canggu9canggu35 canggu6

Muutaman auringon lasku fiilistely kuva Canggun rannasta.

Kaipaan noita rantoja, auringon laskuja ja loputonta kaunista merta. Onneksi paljon hyvää ja kaunista löytyy myös Suomen kesästä. Pitkiä kesä iltoja, mökkeilyä, upea luonto ja kaikki sen rikkaudet, kuten marjat ja sienet, järvet ja saaristo. Ulkomailla törmään usein kysymyksiin, mitä nähtävää Suomessa on? Mitä Suomessa pitäisi tehdä? Enne en oikeen osannut edes vastata näihin kysymyksiin ja päässä löi ihan tyhjää kun joku nämä kysymykset esitti. Vuosien varrella olen kuitenkin oppinut näkemään Suomen ihan eri tavalla, uudella tavalla. Voisi jopa sanoa että olen uudelleen rakastunut, tai siltä ainakin tuntuu. Nykyään kun minulle esitetään nämä kysymykset on vastaukseni lähes aina pienen tarinan mittainen. Meillä on niin paljon nähtävää ja koettavaa täällä että se pääse helposti unohtumaan koska elää niiden asioiden kanssa päivittäin ja on tottunut niihin. Jollekin toiselle joka tulee aivan eri kulttuurista nämä meidän asiat ovat juurikin sitä uutta mitä he voivat nähdä ja kokea vain meidän kauniissa Suomessa.

 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s