TERKKUJA SAARISTOSTA

mokki2 mokki7 mokki3 mokki5 mokki9 mokki8 mokki23 mokki6 mokki10 mokki25 mokki11 mokki24 mokki12

Torstaina mun töiden jälkeen lähdettiin Olin, Gretan ja Sagan kanssa ajamaan kohti ihanaa saaristoa meidän mökille. Oltiin perillä vasta myöhään illalla ja mentiin lähes suoraan nukkumaan kun päästiin perille. Seuraavana kun herättiin satoi kaatamalla ja sade jatkui lähes kokopäivän, joten perjantai meni pitkälti sisätiloissa. Muina päivinä säät oli meidän puolella ja saatiin viettää loppu viikonloppu auringon paisteessa. Viikonloppuun mahtui paljon saunomista, synttäreiden viettoa, uimista, auringon ottoa, hyvää ruokaa, korttipelejä, piha hommia ja kaikkea muuta mikä kuuluu kunnon mökki viikonloppuun.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s