SYNTTÄRI KEKKERIT

cake2 cake3

Sagan leipoma käärretorttu Viktorille.

Tänään juhlittiin Viktorin synttäreitä kotona Muuralassa. Saga oli tehnyt ihanan kääretortun joka koristeltiin mansikoilla ja vadelmilla. Tuntuu että koko päivä vierähti siellä vaikka ehdin tänään käydä myös tekemässä aamuvuoron. Meillä alkaa aamuvuoro kello 7.00 ja se on minulle tosi aikaisin koska en ole ollenkaan aamuvirkku. Tänään herääminen meni kuitenkin suhtkoht kivuttomasti. Päivä tuntuu kyllä paljon pidemmältä kun on herännyt aikaisin, pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja rupea aamuvirkuksi. Mites te, oletteko aamuvirkkuja vai ilta ihmisiä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s