T-SHIRT & SKIRT

black4 black2 black13 black5black12 black7 black3

Mekko – Zara / paita – Brandy Melville / Kaulakoru – Gina Tricot / Kengät – Sixtyseven

Tässä on asu mistä en todellakaan ollut varma alkuun. Saman tyylisiä asuja on nyt näkynyt paljon siellä sun täällä ja pakko oli itse kokeilla tätä komboa koska niin sanotut ainekset löytyi vaatekaapista. Eli spagetti olkain mekko ja tavallinen t-paita sen alla. En ollut ihan varma toimiiko tämä kombo minun päällä koska en pidä kerros pukeutumisesta yhtään ja vältän jopa rintsikoita koska inhoan niiden olkaimia, mutta vedin asun päällä ja ihastuin täysin. Mekko tuntui heti vähän paremmin arkeen sopivalta ja yhdistämällä nilkkurit ja korun asu näytti mielestäni hyvälle. Asu kyllä jakaa mielipiteitä, kotikulmilla Kalliossa sain imartelevia katseita kun taas Greta ihmetteli että mitä olen päälleni laittanut. Mitä mieltä te olette tästä kombosta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s