DANCE LESSON

tossu4tossu3tossu2

Eilen tein jotain mitä en ole tehnyt todella pitkään aikaan, nimittäin suuntasin baletti tunnille. Oli tosi kiva päästä tanssimaan pitkästä aikaa ja tunti meni jopa odotettua paremmin. Olen kuitenkin tanssinut balettia suurimman osan elämästäni ja tuntui siltä että osa jutuista ja tekniikasta on vaan juurtunut selkäytimeen. Tottakai tekniikka oli ruosteessa enkä todellakaan taivu ja veny samalla tavalla kuin silloin kun harrastin mutta tanssiminen tuntui luontevalta ja nautin siitä kovasti. Oli myös mukava nähdä vanhaa opettajaa jonka kanssa olen treenannut kuusi vuotiaasta asti. Pitää ehdottomasti tehdä comebackeja useammin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s