OWN APARTMENT

rose rose12 rose15 rose13 rose7 rose14 rose5

Neule – Zara / Paita – Makia / Kengät – Asos.com

Viime viikolla se vihdoin tapahtui. ME OSTIMME ASUNNON! Ollaan nyt asuttu vuokralla reilu kolme vuotta ja meillä oli suunnitelmissa että ostamme oman asunnon opintojen jälkeen mikäli taloudellinen tilanne sen sallii. Viime keväänä ruvettiin surffaamaan oikotietä ja muita sivuja vähän tutkiskellen mihin meillä olisi varaa ja millaisen kodin me haluaisimme. Kesällä Balin reissun jälkeen alettiin kunnolla etsimään asuntoa ja kiertämään asunto näytöissä ja pankeissa. Kun oikea asunto löytyi kaikki meni tosi nopeasti. Kilpailutettiin pankit vielä kerran ja tehtiin päätös parissa päivässä. Viime tiistaina tehtiin kaupat ja marraskuun lopulla on muutto. Odotan muuttoa todella innoissani ja en malta odottaa että päästään sisustaa uutta kotia, vaikka vanha koti onkin ihana on tämä uusi aivan ikioma. Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s