MARSHMALLOW

pink3 pink9 asospinkjacket pink4

Vaahtokarkki oli ensimmäinen asia mikä minulla tuli mieleen tästä Petran uudesta loskakelin piristys takista. Aivan ihana jos minulta kysytään. Takki on tilattu asos.comista mutta taitaa olla River Islandin, joten varmaan heidänkin liikkeistä löytyy. Harmi vaan että River Island liikettä ei Suomesta löydy. Suomesta puuttuu kyllä niin paljon hyviä vaateliikkeitä. Yleensä asioin vain Zarassa ja muutamassa muussa. onneksi verkkokaupat on keksitty. Sen takia rakastan shoppailla ulkomailla koska liikkeitä on niin paljon enemmän ja valinnan varaa myös. Ulkomailla shoppailulla on myös puolensa, silloin jokaisella vastaantulijalla Suomessa ei ole samanlaisia vaatteita. Jotenkin olin ihan missannut että Alexanterinkadulle avattiin Massimo Dutti, se oli ihan positiivinen yllätys!

Nyt vähän Netflixiä ennen nukkumaan menoa, hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s