NEW HAIR

hair7 hair2

Eilen kävin luotta kampaajallani Kauklahdessa ja hiuksista lähti noin 15cm pituutta. Tällä kertaa ei värjätty ollenkaan koska olen tyytyväinen omaan väriini ja rakastan sitä että se on luonnollisen näköinen eikä tarvitse miettiä juurikasvua. Sen sijaan tehtiin vanhoille raidoille elvytyshoito. Hoito kirkasti vanhoja raitoja ja kylmensi sävyä hieman, jotta saatiin keltainen sävy pois. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kuvissa tukka ei pääse ihan oikeuksiinsa koska kuvaus olosuhteet oli todella pimeät ja sateiset. Bloggaaminen ja laadukkaat kuvat talven aikaan on hieman hankalampaa kun aurinko laskee niin aikaisin, jos edes ehtii nousta ollenkaan…

Eilen kävin myös hammaslääkärissä ja sain todella hyviä uutisia. Ajattelin kertoa lisää siitä miksi ramppaan jatkuvasti hammaslääkärissä täällä seuraavassa päivityksessäni. Mukavaa päivää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s