XMAS

jul6jul14jul7jul24jul17jul26jul8jul23jul19jul27

Kuvia jouluaatolta. 

Toivottavasti kaikilla on ollut upea joulu ja tervetuloa tänne mun uuteen blogi osoitteeseen! Vietin joulua perinteisesti perheen, serkkujen ja isovanhempien kanssa Espoossa. Joulupäivät meni aikamoisessa ruoka koomassa niin kuin varmaan monella muullakin. Eilen pidettiin pienen muotoinen spontaani saunailta meidän luona kun Nicke on lomalla ruotsista.Voitteko kuvitella että miellä on sauna! Siis kerrostalossa Kalliossa. Aika moinen bonus. Olen ihan rakastunut siihen ja tekisi mieli saunoa joka ilta. Sähkölaskua odotellessa… Tänään aloitin päivän ale shoppailu kierroksella siskojen kanssa jonka jälkeen kävin Pasilassa boulderoimassa. En ole mikään iso alejen ystävä ja yritän välttää turhia ostoksia, mutta tänään tarttui mukaan uusi hattu ja aivan ihana pörröinen teko turkki. Huomenna paluu arkeen ja töihin. Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s