SURF CAMP

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18421105/?claim=pjbk73era39″>Follow my blog with Bloglovin</a>

beach16beach18beach19

Reilu viikko sitten Nicke oli meille käymässä ja muisteltiin kuinka kivaa Balilla oli viime kesänä ja kuinka paljon me kaikki kaivattiin surffaamista. Ruvettiin miettimään että olisiko meille yhteistä saumaa lähteä keväällä johonkin surffaamaan. Kalenterit auki ja tuumasta toimeen! Pojat tajusi äkkiä että heillä on kummallakin viikon pääsiäisloma huhtikuussa. Meillä sen sijaan on töissä oikeus hakea omaa lomaa ja se useasti myös myönnetään jos loma ajankohta ei osu millekkään tärkeälle kampanja ajankohdalle. Googlailtiin kohteita missä voisi surffata siihen aikaan vuodesta ja mikä olisi suhtkoht lähellä, koska mitkään tonnin lennot ei olisi sopinu budjettiin ja niin pitkälle ei oikeen raaski muutenkaan lähteä niin lyhyeksi ajaksi. Ei mennyt kauvaa kun päätettiin lähteä Portugaliin! Googlailtiin myös eri surffi leirejä, myös sellaisia missä olisi joogaa mukana koska mielestäni jooga ja surffaaminen ovat vaan niin täydellinen combo. Vertailujen jälkeen Lapointin Portugalin surf camp vei voiton. Surffi leiri järjestetään Ericeira nimisessä kaupungissa joka on noin 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista. Lapointilla on Ericerassa kaksi villaa ja asumme toisessa niistä. He tarjoavat myös kaikki varusteet, surffi opettajat, ruokaa ja muita aktiviteetteja viikon ajan. En ole koskaan aikaisemmin ollut millään leirillä joten olen todella innoissani tästä! Jos jollain lukijoistani on aiempaa kokemusta Lapointin surffi leireiltä niin olisi todella kiva kuulla niistä. Muut vinkit ovat myös tervetulleita, esim. jos on jotain kokemusta alueelta, ravintoloita tai muita hyviä paikkoja mitä suosittelette Ericerassa, Lissabonissa tai jossain niiden lähistöllä. Rohkeasti vaan kommenttia tänne! Ihanaa lauantaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s