LUX HELSINKI

luxlux3lux12lux18lux6lux11lux5lux19lux7lux4lux20lux10

Sunnuntaina käytiin Sagan kanssa keskustassa ihailemassa Lux Helsinki. Viimevuotinen Lux oli mielestäni ehkä vähän parempi, mutta tänä vuonna kekattiin Sagan kanssa ottaa tuomiokirkon luona makeita siluetti kuvia mikä oli kiva plussa ja taidetta sinänsä sekin.

Eilen meillä alkoi vihdoin keittiö remonttia, joten tämä ja ensi viikko menee varmaan aika pitkälti keittiön parissa. Eilen pääsin vasta seitsemältä töistä ja tänään kuudelta joten ei olla ehditty kuin aloittaa vasta. Vaikka ei paljon olla keritty vielä tekemään on matkalle tullut jo yhtä sun toista mutkaa joten saa nähdä kuinka kauvan tässä menee… Ei todellakaan ole niin helppoa kuin Strömsössä…Nyt ollaan vihdoin valmiita tältä päivältä ja huomenna jatkuu. Remppa päivityksiä siis luvassa täällä lähiaikoina. Mukavaa iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s