SAILOR

batlaiva3laiva5laiva7laiva4laiva2laiva6laiva9laiva10laivalaiva11

Eilen sain lyhyen irtioton keittiö rempasta kun lähdin Saaran kanssa keskustaan lounaalle. Kuvissa minulla on päällä ale löytö takki Guessilta. Yleensä en löydä hieltä mitään ja koen ettei heidän vaatteet ihan ole minun tyylisiä, mutta tämä pörröinen tekoturkki takki vei sydämeni heti kun sen bongasin.

Nyt ollaan keittiö rempan kanssa jo niin pitkällä että päästään tänään valaa meidän betoni tasoa. Tason pohjalevyt ja muotit on paikalla enään puuttuu lasikuitu verkko joka tulee tason väliin ja sen lähes sata kiinnikettä pitää poraa pohjalevyyn kiinni ennen kuin betoni tulee päälle. Ollaan katsottu aiheesta varmaan kymmeniä youtube videoita ja uskon kyllä että osaamme tehdä tason mutta silti vähän jännittää miten tässä käy. Pieniä vastoin käymisiä on tullut keittiön kanssa tasaisin väliajoin mutta kaikki ollaan ratkaistu joten eiköhän tämäkin hyvin pääty. Nyt aijon käydä Esportilla hot jooga tunnilla ennenkuin Oli tulee kotiin ja ryhdytään taas hommiin. Ihanaa torstaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s