BALETTIPALETTI

balettibaletti5

Väsynyt Saga ja minä päivän päätteeksi. 

Tänään olin Suomen Kansallisoopperalla Baletti Paletti tapahtumassa. Tapahtumaan oli valittu Suomesta eri tanssikoulujen tanssinumeroita ja Saga tanssi kahdessa numerossa. Kaikki esitykset oli aivan ihania ja taso oli mielestäni aika korkealla. Super hyviä koreografioita ja paljon hyviä baletti tanssijoita. Suosikkejani oli tietty meidän balettikoulun numerot joissa Saga esiintyi, Nokian tanssiaseman Kevät niminen koreografia, Helsingin balettiakatemian  Fallen Angel ja Vantaan tanssiopiston Alme niminen koreografia joka oli niin hieno ja koskettava että tuli ihan tuli tippa linssiin. Todella onnistunut näytös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s