KUUMA

kuuma2kuuma3kuuma

Kuvia kahvila Kuumasta.

Heräsin tänään jo ennen aamu viittä ihan pirteenä enkä oikeen saanut enää unen päästä kiinni sen jälkeen. Yön liskodisko johtui siitä että tänään yhdeksän aikaan oli nimittäin vihdoin aika esittää mun opinnäytetyö koulussa. Aj että stressas ja ahdisti mutta esitelmä meni paremmin kuin osasin ikinä olettaa ja sain todella hyvää palautetta ja arvosanan johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Nyt pitää vielä hoitaa pari paperi hommaa ja sitten pääsen juhlimaan yhden aikakauden päätöstä.

Koulusta menin suoraan Fannyn ja Veran kanssa kahvila Kuumaan aamupalalle juhlistamaan mun koulun päätöstä. Kuumassa otettiin kaikki aamupala menyyt johon kuului avokado toasti tai kroisantti, valinnainen kahvi ja mehu sekä jugurtti, vihersmoothie tai chia vanukas. Ruoka ja palvelu oli tosi hyvää ja paikka vaikutti melko suositulta. Pöytiä olisi saanut olla enemmän koska jengiä lappas sisään enemmän kuin istumapaikkoja ja pöytiä oli tarjolla. Jos et vielä ole vieraillut kahvila Kuumassa suosittelen lämpimästi. Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s