BOHO BAG

mocka11mockamocka23mocka12mocka20mocka15mocka21mocka14mocka24

Reppu – Tory Burch / Housut – Levi’s / Takki – Zara / Paita – Second hand

Bongasin tämän super söpön ja boheemin mokka repun Stockan season sale aleista ja se oli pakko saada. Mulla on ollut sama edullinen Zaran musta tekonahka laukku käytössä lähes joka ikinen päivä jo reilun kolmen vuoden ajan, joten koin että ehkä oli jo aikakin päivittää uuteen.  Oon tähän todella tyytyväinen ja tosi kivaa vaihtelua että laukun saa selkään. Vinot hartiani kiittävät.

Hengailin eilen töiden jälkeen Petran ja Soffin kanssa ja he molemmat olivat aloittaneet HBOn The Handmaid’s Tale sarjan ja hypettivät sitä niin paljon että pakko oli itsekin vilkaista. Nyt on pari päivää takana ja olen kohta jo ahminut ensimmäiset kuusi julkaistua jaksoa ja olen pahasti koukussa. Suosittelen! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s